Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen

Tausta: Soveltuva korkeakoulututkinto, 1–3 vuotta työkokemusta

Työaika: 37,5 h/vko

Sijainti: Helsinki, Pohjois-Haaga

Aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan

Haun deadline: sunnuntai 26.1.2020

EP-Logistics Oy on johtava logistiikan, tuotantotekniikan ja automaatiokonseptien suunnittelu- ja konsultointitoimisto. Asiakkaitamme ovat teollisuus, kauppa, julkishallinto ja satamat, esimerkiksi Matkahuolto, Saarioinen, Boliden, Kotkan satama, HUS, Metsä Tissue ja Oriola. Olemme toimineet yli 50 vuotta ja nyt palveluksessamme on noin 20 henkilöä. Toimitilamme sijaitsevat Pohjois-Haagassa. Löydät meidät myös LinkedInistä (https://www.linkedin.com/company/ep-logistics-oy) ja Facebookista (https://www.facebook.com/EPLogisticsOy/).

Tehtävän kuvaus:

EP-Logistics Oy hakee nyt innostunutta projektipäällikköä vakituiseen asiantuntijarooliin vastaamaan asiakasyritysten logistiikan kehittämiseen liittyvistä projekteista. Mielenkiintoisissa projekteissa kehitysalueena voivat olla esimerkiksi tilat ja layout, toiminnan, prosessien ja tietojärjestelmien kehittäminen sekä automaatio asiakkaan tarpeista riippuen. Monipuolisessa tehtävässä huomioit asiakkaan toiveet ja tarpeet projektin eri vaiheisiin ja prosesseihin liittyen. Tiedät onnistuneesi projektissa, kun olet itsekin tyytyväinen työsi laatuun, pysynyt budjetissa ja aikatauluissa, tehnyt asiakkaat tyytyväisiksi sekä oppinut ja ottanut haltuun jotakin uutta! Tehtäviisi kuuluu:

 • Projektijohtaminen ja itsenäinen vastaaminen projektikokonaisuuksista
 • Toimeksiantojen myynti
 • Projekteihin liittyvä suunnittelutyö
 • Resurssien hyödyntäminen ja tehtävien delegointi tiimiläisille
 • Budjetti- ja aikatauluvastuu
 • Vastuu omista asiakkuuksista

Mitä tarjoamme:

EP-Logistics Oy tarjoaa sinulle joustavan työpaikan, jossa voit suunnitella itse oman työviikkosi, mikä mahdollistaa hyvän balanssin rakentamisen työ- ja vapaa-ajan välille. Pienen yrityksen etuna saat vastuuta ja pystyt jatkuvasti kehittämään osaamistasi – monipuolisessa tehtävässä et pääse puutumaan! Tarjoamme:

 • Vaihtelevan ja opettavaisen työn mukavassa tiimissä matalan hierarkiatason yrityksessä
 • Itsenäisen tehtävän, jossa pääset kehittymään
 • Mahdollisuuden kerryttää kokemusta eri teollisuuden ja kaupan aloilta

Mitä etsimme:

Ideaalihakijamme on itseohjautuva ja hänellä on kyky kantaa vastuuta omista projekteista. Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea hyviä organisointitaitoja sekä kykyä delegoida työtä tarvittaessa muille tiimin jäsenille. Projektit ovat hyvin vaihtelevia sisällöltään, joten vakiorooleja ei tiimissä juurikaan ole ja toivomme sinulta joustavuutta sekä kykyä toimia vaihtelevissa tilanteissa. Tehtävässä pääset oppimaan ja kehittämään omaa osaamistasi rennossa ilmapiirissä. Hakijalta edellytämme:

 • Nopeaa kokonaiskuvan hahmotuskykyä sekä kehittymishaluista asennetta
 • Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. DI, KTM tai AMK-insinööri)
 • Perusymmärrystä logistiikasta, toiminnanohjausjärjestelmistä, logistiikan automaatiosta, tuotannosta tai varastojen prosesseista teollisuuden tai kaupan töistä kertyneen kokemuksen kautta
 • Riittäviä IT-taitoja (esim. Excel, Access ja muut MS Officen työkalut)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa

Eduksi luemme kokemuksen myyntitehtävistä ja etenkin B2B-puolen asiakasrajapinnassa toimimisesta. Myös perustason ymmärryksestä tietokannoista, liittymätekniikoista, ohjelmoinnista tai automaatiotekniikoista on hyötyä työssä.

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä meille hakemuksesi sekä CV:si PDF-tiedostoina osoitteeseen oskari.ristola@ep.fi 26.1.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saa Pekka Korpiharjulta, puh +358 40 5313109. Häntä voi tavoitella hakuun liittyen ke 15.1. klo 8-9 ja ke 22.1. klo 8-9.