Keräilyjärjestelmät tehostavat toimitusketjua

Keräilyjärjestelmät tehostavat oleellisesti suurvolyymiteollisuuden ja tukkukaupan toimitusketjua. Nopeilla ja ajallaan saapuvilla toimituksilla on luonnollisesti myös merkittävä vaikutus asiakastyytyväisyyteen ja kustannuksiin.

Logistiikan tukena käytettävät keräilyjärjestelmät voidaan toteuttaa monella eri tavalla. Optimiratkaisu on yrityskohtaisesti erilainen ja taloudellisimman vaihtoehdon löytäminen vaatii paljon kokemusta ja erikoisosaamista. Sopivan teknisen keräilyratkaisun, layoutin ja automaatioasteen löytäminen edellyttää myös monien erilaisten vaihtoehtojen kehittämistä.

Keräilyn ohjausperiaatteita, keräilyjärjestelmien automaatio- ja mekanisointiasteita on monentasoisia. Myös layout-ratkaisut vaikuttavat monella tavoin keräilytyön tehokkuuteen. Tästä syystä yrityksesi tarpeita parhaiten palvelevat keräilyjärjestelmät kehitetään aina yrityksesi tarpeiden pohjalta.

EP-Logistics on vuosien aikana suunnitellut keräilyjärjestelmiä lukuisille eri toimialoille – hyödynnä kokemuksemme yrityksesi logistiikan tehostamisessa! Lisätietoja antaa Pekka Korpiharju.