EP-Logistics Oy

EP-Logistics Oy on riippumaton, 20 asiantuntijan logistiikan suunnittelu- ja konsultointipalveluja tarjoava yritys. Toimintamme kattaa logistiikan suunnittelun koko kentän niin teollisuudessa, kaupassa, satamissa kuin myös julkisella sektorilla. Palvelumme ulottuvat logistiikkastrategioiden kehittämisestä ratkaisujen käytännön toteutukseen.

EP-Logistics Oy on vuonna 1965 perustetun Esko Poltto Oy:n jatkaja. Viidenkymmenen vuoden työrupeamasta on kertynyt merkittävä kokemus ja osaaminen, ja EP-Logistics onkin yksi Suomen vanhimmista logistiikan suunnittelu- ja konsulttitoimistoista. Olemme Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry:n jäsen.

Ammattitaito

Joukossamme on kaikkiin logistiikan, materiaalitoimintojen sekä logistiikan tietojärjestelmien keskeisiin kehitysasioihin perehtyneitä asiantuntijoita.

Kokemus

Suuri osa suomalaisista kaupan ja teollisuuden logistiikkajärjestelmistä, materiaalinkäsittelyratkaisuista, varastoista ja satamista on henkilökuntamme kehitystyön ja suunnittelun tulosta.

Workflow

EP-Logistics on vuosien varrella kehittänyt menetelmiä ja työkaluja, jotka soveltuvat suomalaisen logistiikan kehittämiseen. Jatkuvassa käytössämme ovat monipuoliset laskenta- ja analysointiohjelmat, simulointi, GIS ja CAD.

UUTISET JA TIEDOTTEET