EP-Blogit

EP-Blogista löydät asiantuntijoidemme kirjoittamia blogipostauksia logistiikan polttavista teemoista!

Logimat 2023: Logistiikan merkittävimmät trendit ja teknologiat

Tässä artikkelissa käsitellään logistiikan viimeisimpiä trendejä, teknologioita sekä haasteita, joita tunnistimme Logimat -messuilla.

Simulointi logistiikkasuunnittelun työkaluna

Tässä artikkelissa käsitellään simulointia, simuloinnin sovelluskohteita, simuloinnin etuja sekä simulointiprosessin toteutusta.

Pientavaran automaattiset korkeavarastot

Perehdytään miniload- ja shuttle-varastoihin, niiden eroihin, vahvuuksiin ja heikkouksiin, sekä niiden hankinnassa huomioitaviin asioihin.

Autostoren edut, haasteet ja vaihtoehtoiset ratkaisut

Kuva: Euro-Friwa GmbH, Lisenssi Yleistä automaattivarastoista Varastotoiminnot vaativat usein paljon henkilöstöresursseja ja tilaa yritykseltä. Lisäksi keräily perinteisin keinoin on iso kustannus yrityksille, koska se vaatii koulutettua työvoimaa, joka suostuu työskentelemään vuoroissa. Automaattivarastot pyrkivät vastaamaan näihin haasteisiin. Automaattiset varastointi- ja noutojärjestelmät...

Miten menestyä ruoan kasvavassa verkkokaupassa?

Ruoan verkkokauppa kasvaa Suomessa selvästi vauhdikkaammin kuin verkkokauppa keskimäärin. Mutta kuka onnistuu ja millä keinoilla parhaiten monipuolistuvassa kilpailussa? Kasvaako verkkokauppa Suomessa? Kyllä ja ei Verkkokaupan volyymin on uskottu koronapandemian aikana kasvaneen huomattavasti. Osittain se pitääkin paikkansa, mutta ei kokonaisuutena. Paytrailin...